Sivuston toiminnassa voi esiintyä tällä hetkellä paikoin vakaviakin ongelmia johtuen ohjelmistojen päivityksestä. Ylläpito pyrkii korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.Mainospalkki
  Järjestelmä 
bbStatLogo

Tilastointijärjestelmä syntyi aikoinaan Morbid Basketin tarpeesta tarjota nykyaikainen tilastointipalvelu Koripalloliiton 'alasarjoissa' pelaaville pelaajilleen. Viime vuosien kehitystyön myötä järjestelmä on laajentunut kattamaan tilastoinnin laajemmin joukkue- ja seuratasolla. Suunnittelun peruslähtökohtana oli luoda järjestelmä joka ei rajoittuisi vain yhden seuran tai joukkueen tilastojärjestelmäksi, vaan mahdollistaisi vaikka kaikkien sarjoissa pelaavien joukkueiden tilastojen ylläpitämisen.

Alasarjoissa harvemmin pidetään mitään erillisiä tilastoja. Tästä johtuen tällä hetkellä järjestelmän tilastointi perustuu ainoastaan pöytäkirjasta saatavaan dataan. Tämä mahdollistaa kuitenkin mm. pistekeskiarvojen laskemisen.

Pyrimme kehittämään järjestelmää aktiivisesti. Komentteja sekä parannusehdotuksia otetaan vastaan mieluusti osoitteeseen bbstat.tilastot(a)gmail.com.

  Tiedonkeruu 

Järjestelmä hakee automaattisesti seurattavien läntisen alueen sarjojen tulokset koripalloliiton virallisesta tulospalvelusta. Ottelutulosten lisäksi järjestelmään syötetään pelattujen otteluiden pöytäkirjoja. Jos pöytäkirjoja ei ole saatavilla, järjestelmään voi myöskin syöttää ns. hajatietoa seurojen www-sivuilta otteluraporteista ja mm. Aamulehden Moro-liitteestä otteluiden pisteiden tekijöiden muodossa. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä bbstat.tilastot(a)gmail.com

Tarjoamme tilastointipalvelua mahdollisuuksien mukaan myös muiden seurojen jäsenille. Jos haluat itsellesi pelaajakortin järjestelmään, rekisteröidy rohkeasti sivustolle. Rekisteröitymisen myötä pääset myös syöttämään seurasi/joukkueesi otteluiden pöytäkirjoja tilastointijärjestelmään. Otteluidensa pöytäkirjoja järjestelmään tällä hetkellä lahjoittavat seuraavat tahot:

  • Morbid Basket, kaikki joukkueet
  • Vehmaisten Urheilijat
  • Pispalan Tarmo
  • Raholan Pyrkivä, Rahku ja Salikarhut
  • BC Nokia, Bunch-80, Roosters ja Firing Squad
  • Tampereen Pyrintö, Pyrsä
  • Tampereen Korttelikoris, kaikki joukkueet


  Stats 

Lukuja tietokannasta:

Series
144 kpl
Clubs
91 kpl
Teams
199 kpl
Players
390 kpl

Seasons
(1994-1995) - (2020-2021)
Games
9869 kpl
Complete records
3520 kpl ( 35.7 % otteluista )

  Stats / Clubs 

  Stats / Teams